Archív

Írótábor Visegrádon

Második alkalommal rendezi meg nyári táborát a fiatal irodalom kárpát-medencei találkozójaként a Fiatal Írók Szövetsége (FISZ) július 24. és 28. között Visegrádon.FISZtabor33

Érdekel az irodalom? Írsz te is?

Ha a kérdésekre igen a válaszod, gyere el a II. FISZ Irodalmi Táborba! Találkozz fiatal írókkal, költőkkel, műfordítókkal, szerkesztőkkel határon innen és határon túlról, a műhelyekben és a felolvasásokon mutasd meg, mit és hogyan írsz – mert ez a tábor elsősorban rólad és neked szól.

Mi lesz ez?

A Fiatal Írók Szövetsége 2012 nyarán tizenkettedik alkalommal rendezte meg hagyományos irodalmi táborát, amelyet a korábbiaknál nagyobb szabásúra tervezett, szeretett volna otthont adni a fiatal magyar irodalom Kárpát-medencei találkozójának. Ez maradéktalanul sikerült: végig teltházzal, 120 fiatal irodalomkedvelővel dübörgött a tábor, komoly műhelymunka folyt, ezzel számos pályakezdő fiatalnak segíthettünk megjelentetni első publikációját.

A tavalyi élményeket idén is átélheted. A Visegrádon, festői környezetben tartott táborban lehetőséged nyílik megismerni neves kortárs írókat, költőket. Délelőtt műhelyekben mutathatod meg, csiszolhatod írásaidat. A FISZ folyóiratokat, kiadókat, neves kortárs írókat, költőket, szerkesztőket, mentorokat hív meg, hogy segítsünk bekerülni az irodalmi élet vérkeringésébe. A lehetőséget mi biztosítjuk, hogy élsz-e vele, az csak rajtad áll!

Velük találkozhatsz

Tavaly még több műhelyt kértetek, így most délelőtt és délután is lehet dolgozni, lesz időtök, lehetőségetek készülni a foglalkozásokra. Azok, akik nem csatlakoznak a munkához, beülhetnek a filmklubokra.

Délutánonként ott lesz a Bárka, a Kalligram, a Látó, a zEtna és az Új Könyvpiac folyóiratok, a Litera.hu és a PRAE.HU szerkesztői, a Magvető, az Európa, a Scolar, a Forum kiadók. Meg persze rengeteg fiatal szerző és kritikus, akikkel könyvbemutatókon, felolvasásokon, kerekasztalokon, az ebédnél, a vacsoránál, a bulikon ismerkedhetsz.

Esténként Barnás Ferenccel, Bartis Attilával, Kovács András Ferenccel, Oravecz Imrével, Térey Jánossal beszélgetünk. A felolvasásokat és a meglepetés performanszokat minden este hatalmas buli követ majd.

Mikor, hol, mennyiért?

Időpont: július 24.–28.
Helyszín: Mogyoróhegy Kemping, Visegrád

FISZ-tagoknak, akik befizették a tagdíjat*

Külhoni magyar fiataloknak

Mindenki másnak

Teljes tábor

(négy éjszaka napi három étkezéssel)

12000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)

12000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)

15000 Ft
(négy éjszaka, napi három étkezéssel)

Ha nem akarsz lemaradni, jelentkezz a fisz.tabor@gmail.com e-mail címen!
Fontos: a jelentkezéseket csak a FISZ-hez beérkezett jelentkezési lappal tudjuk elfogadni!

További információ:

Fiatal Írok Szövetsége

Iroda, szerkesztőség: 1062 Bp., Bajza u. 18. II. emelet
Levelezési cím: 1397 Bp., Pf. 546.

Központi szám (Nemeh Diána): 06-20-991-3898
Blog: http://fiatalirok.blog.hu/
Facebook: http://www.facebook.com/fiatalirokszovetsege
E-mail: fisz.tabor@gmail.com

Részletes program a Facebookon és a blogon is!

Nagyon akciós könyvek innen:

librarius ib rendelo

1 hozzászólás

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top