Archív

Orgazmusjósda

„A mai témánk pedig nem más, mint a mindannyiunk által jól ismert és használt orgazmus.” – Sárközi Richárd Sepercese

Szeretettel köszöntök mindenkit mai műsorunkban, Csillag Józsa vagyok látó, sámán- és jósnő. Mint ahogy megszokhatták már, műsorunkban különböző tematikákban jósolunk Önöknek, vagyis betelefonálóinknak, vagyis Önöknek, ha betelefonálnak. A héten volt már szó arról, milyen autót vegyünk, mikor fogjuk a következő finomat enni, a mai témánk pedig nem más, mint a mindannyiunk által jól ismert és használt orgazmus. De vajon tényleg mindannyian ismerjük? Tényleg mindannyiunknak van és lesz alkalma használni? Erre kaphatnak ma választ kedves nézőink és hallgatóink, erről adok ma iránymutatást mindazoknak, akik nem félnek feltenni a kérdést maguknak és persze nekem: mikor lesz a következő orgazmusom? Mármint nem nekem, hanem a kedves érdeklődőnek, azaz magának, aki ott ül a képernyő előtt, a jövőjén töri a fejét, egy pillanatra becsukja a szemét, és felrémlik maga előtt a nagy kérdés, tényleg, vajon mikor lesz a következő orgazmusom? Várjanak csak, én is becsukom a szemem, és már látom is magam előtt, igen, tisztán érzem, sőt, hallom, a vonalban már itt is van a mai első betelefonálónk.

– Halló, Józsa vagyok, hallgatom.

– Jó napot, Judit vagyok, és arra lennék kíváncsi, nekem lehet-e orgazmusom a közeljövőben. És ha lehet, hogyan. 41 éves vagyok, könyvelő, három gyermek édesany…

– Köszönöm, ennyi információ elég is lesz. Csak egy pillanat, keverem-kavarom, és már meg is nézzük, mit mond a kártya. Aha, ühümm, itt is van azt mondja hogy: egy királyt látok. Nem meztelen, fel van öltöztetve mindennel, ami egy királynak szükséges, van rajta palást, korona, a kezében jogar. Hopp-hopp, álljunk is itt meg, el kell mondanom Önnek, hogy a kártya nem hazudik, és ez bizony nem az Ön férje sajnos vagy nem sajnos. Ez a lap azt jelenti, hogy érdemes beszereznie egy saját használatú jogart, amellyel uralkodhat teste vágyain. Ugye érti, amit mondok? Szerezze be, és jó eséllyel lehet orgazmusa akár a következő napokban már. Köszönöm, hogy engem kérdezett, várom a következő telefonálót, akit igazán érdekel orgazmusa jövője.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top