Archív

Vetkőzős póker

Olyan a fociban a Konföderációs Kupa, mint a szexben a lusta özvegyasszony-póz. (Parasztvakítás blog)szambafenek

A spanyol-olasz végén a hosszabbításban már estek-keltek a játékosok a 30 fokos és 60% páratartalmú levegőben. Így aztán nem csoda, hogy az egyik legkimerültebb olasz, Bonucci kihagyta a 13. büntetőt, és fölé lőtte az olasz csapatot a döntőnek.

A fáradtságból és a játékkedvből egyébként is jól látszott, hogy úgy hiányzott nekik nyár közepére a Konföderációs Kupa, mint sántának a púp. Állítólag a VB és az EB mellett ez a 3. legrangosabb fociesemény, ráadásul ez idő tájt, így a nyár közepén, egyetlen televíziós fociközvetítés sem vetekszik vele. Lehet, hogy a 3. legnagyobb, de rangban meg sem közelíti az EB-t vagy a VB-t; ez is benne volt a játékosok lábában. Nem csodálkoznék rajta, ha a tévések gründolnák az eseményt a háttérben, hogy legyen mit közvetíteni. Csak hát jót tesz-e a focinak az ilyen lefáradt harcosokból összerakott kupa? Nyilván nem.

Valószínűleg ez hajthatta azt a brazil lapot is, amelyik hírbe hozta a spanyol csapat játékosait. A hírek szerint vetkőzős pókert játszottak a cicababákkal egy bárban. Ha foci nincs, kell valami más a sajtónak, ez nyilvánvaló, hogy eladhassa magát, és fenntartsa az érdeklődést a kupa iránt is.

Knézy kolléga úgy vezette föl az eseményt, ahogy egy igazi magyar riportertől elvárható: jobb is, ha soha meg nem tudjuk, volt-e vetkőzős póker vagy nem volt. Vérbeli riporteri alapállás. Másfelől viszont életerős fiatalemberekről van szó, akikről ebben az évben is lehúzták az N+1. bőrt, miért ne mennének vetkőzős pókert játszani a brazil szambafenekekkel. Ennyire prűdek már ne legyünk.

Kedvezményes könyvek a fociról:

librarius ib rendelo

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top