+ Film

Leállhat az élet Indiában egy film miatt

Egy kiváltképpen lelkes rajongó a film 10 egymást követő előadására vásárolt magának jegyet péntekre és szombatra. Egy apám és egy anyám van, valamint egy istenem: Rajinikanth – mondta a férfi.

Több nagy dél-indiai cég szabadnapot adott dolgozóinak péntekre, mivel ezen a napon kerül a mozikba a tamil nyelvű film buszsofőrből lett szupersztárjának, a rajongói által félistenként tisztelt Rajinikanth-nak a legújabb filmje.

Olyan dél-indiai nagyvárásokban, mint Csennai vagy Bangalor, kisebb-nagyobb mértékben megbénulhat az élet pénteken a filmpremier miatt. Sok cég eleve szünnapot hirdetett erre a napra, megelőzendő, hogy dolgozói tömegesen jelentsenek beteget, tagadják meg a telefon felvételét vagy blicceljék el a munkát. Némelyek ingyen mozijegyet adtak dolgozóiknak – írja a BBC.

A 65 éves Rajinikanth az ázsiai film egyik legjobban fizetett és egyik legjobban jövedelmező szupersztárja. Legújabb filmje, a Kabali című gengsztermozi már a bemutatása előtt 30 millió dollár bevételt hozott a forgalmazási jogdíjakból. A rajongói által várva várt produkciót egyszerre 12 ezer vetítőteremben mutatják be pénteken.

Az egyik fapados légitársaság Kabali-különjáratot indít Bangalorból Chennaiba, melyen a sztár kedvenc fogását szolgálják fel 180 utasnak, a filmcsillag rajongóinak. Egy kiváltképpen lelkes rajongó a film 10 egymást követő előadására vásárolt magának jegyet péntekre és szombatra. Egy apám és egy anyám van, valamint egy istenem: Rajinikanth – mondta a férfi.

Az egyik rajongói klub munkavédelmi sisakot, hegesztőszemüveget és munkáskesztyűt oszt ki tagjai körében a vetítésre, utalásként bálványuk munkásszármazására.

Az egykori buszsofőr négy évtized alatt több mint 170 filmben játszott, többségében tamil nyelvű produkcióban. Legújabb filmjét bemutatják majd a hindi, telugu és malájalam ajkú közönségnek is.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top