+ Színház

Csuja Imre már tervezi a visszavonulási útvonalat

Csuja Imre

Csuja Imre elárulta, hogy a meglévő szerepeit még játssza, de nem szándékozik új kihívásokat vállalni a következő években.

A cikk Csuja Imre, az egyik legfoglalkoztatottabb és legkedveltebb magyar színész közelgő visszavonulásáról szól.

Csuja, akit olyan népszerű magyar filmekből és sorozatokból ismerhetünk, mint az Üvegtigris, a Valami Amerika és A mi kis falunk, most úgy döntött, hogy a színészkedés mellett inkább a nyugdíjas életet szeretné élvezni. A Jászai Mari-díjas színész elmondta, hogy jövőre, amikor nyugdíjba vonul, szeretne pihenni, és több időt tölteni a családjával, unokáival.

Csuja Imre elárulta, hogy a meglévő szerepeit még játssza, de nem szándékozik új kihívásokat vállalni a következő években. Ahogy fogalmazott:

„Tényleg végigvágtáztam az életemet, és most nem akarok panaszkodni, mert szerettem, ez a hobbim, jólesett csinálni. Csak arra is gondolok, most így vénségemre, hogy nem lehet mindent odaadni, muszáj pihenni, kertet kapirgálni, unokázni egy kicsit.”

A színész a Spirit FM Kult-ÓRA című műsorában Rónai Egonnak nyilatkozott, és elmondta, hogy bár szeretett színészkedni, a szakma sok mindent elvett tőle, különösen a családi életéből. Nehéz volt számára az, hogy vasárnapokon és ünnepnapokon is fellépett, miközben a saját gyerekei otthon voltak.

Csuja Imre hangsúlyozta, hogy a szakmai terhelés és a stressz is egyre nagyobb hatással volt az életére. Megemlítette, hogy a színészeknek folyamatosan megfelelniük kell különböző elvárásoknak, ami nagy nyomást jelentett számára.

Bár Csuja vissza kíván vonulni a színészkedéstől, nem tűnik el teljesen a szakmából. Továbbra is vállal majd szerepeket, különösen A mi kis falunk című sorozatban, amelynek forgatásait folytatja. Ahogy fogalmazott:

„Nem azt mondtam, hogy felégetem a hidakat, és megkukulok, hanem egy picit visszább fogom a lovakat.”

Összességében Csuja Imre bejelentése a visszavonulásáról meglepte a rajongókat, de egyúttal azt is világossá tette, hogy nem hagyja el teljesen a színészi pályát, csak a tempóból szeretne visszavenni, hogy több időt tölthessen a családjával és pihenhessen.

(Cikkünk a blikk.hu írása alapján készült)

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top