+ Színház

Hernádi Judit előadásai sorra elmaradnak

Hernádi Judit

A színház azonban közölte, hogy a darab rövid kényszerszünet után Janza Kata főszereplésével tér vissza, aki Hernádi Judit váltótársa.

Hernádi Judit, a népszerű magyar színésznő, jelenleg betegséggel küzd, amely miatt több előadása is elmarad a közeljövőben. Hernádi október elején még színpadra állt a Játékszínben a Nyolc nő című darabban, ahol Pásztor Erzsi 88. születésnapját is megünnepelték.

Azonban nem sokkal ezután egészségügyi problémái miatt törölni kellett az október 9-re meghirdetett Love Letters című kétszemélyes előadást, amelyben Gálffi Lászlóval játszott volna a Belvárosi Színházban. Ugyanez a sors jutott az október 16-ára tervezett Kalamazoo című darabnak is, amelyben Hernádi partnere Kern András.

A Játékszínben október 14-én és 15-én a Menopauza című darabot szintén le kellett mondani, amelyben Hernádi Judit fontos szerepet játszik.

A színház azonban közölte, hogy a darab rövid kényszerszünet után Janza Kata főszereplésével tér vissza, aki Hernádi váltótársa a produkcióban.

A Menopauza négy nő történetét mutatja be, és Hernádi Judit játéka fontos szerepet játszik a darab sikerében. Október 19-én a Rém rendes vendégek című előadás is elmarad a Pesti Színházban.

A hír elterjedése óta sokan érdeklődnek a színésznő állapota felől, de sem Hernádi Judit, sem lánya, Tarján Zsófi, aki maga is ismert énekesnő, nem kívánt nyilatkozni az egészségi helyzetről. A Játékszín sem adott ki részletesebb információt a színésznő betegségéről.

Hernádi Judit karrierje és közismert alakításai miatt rendkívül népszerű a magyar színházi életben, és betegsége híre érthetően nagy aggodalmat keltett a rajongók és a szakma körében egyaránt. Reménykednek benne, hogy a színésznő hamarosan felépül, és ismét a színpadon láthatják majd őt.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top