+ Film

Demi Moore az életműdíjátadón megható szavakkal beszélt Bruce Willisről

Demi Moore

Demi Moore és Bruce Willis közötti kapcsolat példamutató maradt, annak ellenére, hogy már régóta elváltak.

Demi Moore megható beszédet tartott a Hamptonsi Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol életműdíjat kapott. A beszéd során mély érzelmekkel osztotta meg gondolatait volt férjével, Bruce Willisszel kapcsolatban, aki demenciával küzd.

Moore a demenciával élők támogatásának fontosságáról beszélt, hangsúlyozva, hogy milyen jelentős az elfogadás és a jelenlét ebben a nehéz időszakban. Kiemelte, hogy a betegség ellenére is lehet szépséget találni a közös pillanatokban.

„Mindig arra buzdítok, hogy találkozzunk velük ott, ahol éppen vannak. Ha ragaszkodsz ahhoz, ami volt, azt hiszem, ez egy vesztes meccs. De amikor megjelensz, hogy találkozz velük ott, ahol vannak, hatalmas szépség és kedvesség lesz benne”

– mondta Demi Moor.

Moore arra buzdít mindenkit, hogy próbálja elfogadni és megérteni a demenciás betegeket ott, ahol éppen tartanak az életükben, és ne próbálják a múltbéli állapotokhoz ragaszkodni.

Szavai szerint, ha valaki jelen tud lenni a beteg számára, az hatalmas szépséget és kedvességet hordozhat magában.

Demi Moore és Bruce Willis közötti kapcsolat példamutató maradt, annak ellenére, hogy már régóta elváltak.

A család – beleértve közös gyermekeiket és Willis jelenlegi feleségét, Emma Heminget – összefogott, hogy támogassák Willist ebben a nehéz időszakban.

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top