+ Film

Clint Eastwood, Tommy Lee Jones, Donald Sutherland, Marcia Gay Harden – Űrcowboyok, ma

Űrcowboyok

Az Űrcowboyok című filmet ma este, azaz október 1-én láthatod az RTL 3 csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik.

A Űrcowboyok című film rövid ismertetője:

1958-ban az Amerikai Légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le.

Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot, és a hatalmas gépezet egyenest a föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani.

Ismét szükség van a régiekre.

A csapat egykori parancsnoka Frank (Clint Eastwood), ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára.

Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni.

űrcowboyok

A 2000-ben készült 120 perces amerikai-ausztrál akció-vígjátékot Clint Eastwood rendezte, és ő volt a zeneszerző és a film producere is. A filmet Oscar-díjra is jelölték a legjobb hangvágás kategóriában.

Írta, aki látta: „Szuper film! Többször láttam már. Ajánlom mindenkinek. Minden van benne, ami kell. A színészek nagyon jók!”

Az Űrcowboyok című filmet ma este, azaz október 1-én láthatod az RTL 3 csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik, méghozzá október 4-én, 18 óra 20-kor. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top