+ Film

Köszönöm, jól vagyok – Döbbenetes erejű francia film

Köszönöm jól vagyok

A Köszönöm, jól vagyok című filmet ma este, azaz szeptember 29-én láthatod a Direct One csatornáján 19 óra 55 perces kezdettel.

A Köszönöm, jól vagyok című film tartalma:

Amikor a 19 éves Lili hazatér a vakációról, szüleitől megtudja, hogy ikertestvére, Loïc elment otthonról, miután összeveszett az apjukkal. Amikor nem hall semmit Loïcról, Lili meggyőzi magát, hogy valami rossz dolog történt a testvérével.

Az aggodalomtól magát emésztve nem eszik és egészsége vészes hanyatlásnak indul és kórházba kerül. Állapota egyre romlik, amikor végre érkezik egy levél Loïc-tól.

A levélben bocsánatot kér amiért nem jelentkezett és azt írja, hogy városról városra jár, itt-ott apró munkákat végez, valamint kritizálja az apját, akit felelősnek tart a szomorú kis életükért, amelybe úgy döntött, hogy soha nem tér vissza.

Lili jobban lesz, elhagyja a kórházat, és elindul megkeresni a bátyját. Ám amit felfedez, az minden képzeletet felülmúl.

A 2006-ban készült 100 perces francia filmdráma rendezője Philippe Lioret, a főbb szerepekben: Mélanie Laurent, Kad Merad és Isabelle Renauld.

A Köszönöm, jól vagyok című filmet ma este, azaz szeptember 29-én láthatod a Direct One csatornáján 19 óra 55 perces kezdettel. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Írta, aki látta: „Jó film, kemény, drámai, lassan csordogál, de néha mellbe vág minket. Sok dolog kimondatlan marad, a mélyén erős drámák bújnak meg. Tetszett a film, Mélanie Laurent gyönyörű.”

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top