+ Film

John Travolta, Gene Hackman – Szóljatok a köpcösnek!

Szóljatok a köpcösnek!

A Szóljatok a köpcösnek! című filmet ma este, azaz szeptember 18-án láthatod a Paramount Network csatornáján 21 órai kezdettel.

A Szóljatok a köpcösnek! című film rövid leírása:

Drogcsempészet. Zsarolás. Uzsorások. Isten hozott Hollywoodban! Ez a fergeteges vígjáték azt sugallja, nem kell sok a filmes sikerhez…

Amikor ott áll az ember mögött a maffia. Az uzsorás Chili Palmert (John Travolta, Halál a hídon), a nagy múltú gengsztert a „munkája” Los Angelesbe szólítja, hogy begyűjtse a tartozást Harry Zimm filmestől (Gene Hackman, Madárfészek).

Chili fejest ugrik a hollywoodi világba: filmsztárral smúzol (Danny DeVito, Dobjuk ki anyut a vonatból), B-kategóriás színésznőnek udvarol (Rene Russo, A Thomas Crown-ügy), sőt a város legfelkapottabb éttermeiben foglal asztalt.

Szóljatok a köpcösnek!

Éppenséggel minden jól is alakulna ennek a laza új producernek az életében, ha nem lennének a drogcsempészek és a dühös maffiózó, aki nem száll le róla. De Hollywood már csak ilyen, és senki sem ígérte, hogy könnyű lesz.

Elmore Leonard regénye alapján, Scott Frank (Más, mint a többiek) forgatókönyvéből, Barry Sonnenfeld (Addams Family – A galád család) rendezésében.

Az 1995-ben készült 87 perces amerikai vígjátékban John Travolta Golden Globe-díjat kapott a legjobb színész – zenés film és vígjáték kategóriában.

A Szóljatok a köpcösnek! című filmet ma este, azaz szeptember 18-án láthatod a Paramount Network csatornáján 21 órai kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top