+ Film

Maria Callas és a hajómágnás Onasszisz szerelme filmen

Callas és Onasszisz

A Callas és Onasszisz című filmet ma este, azaz szeptember 16-án láthatod az M5 csatornáján 21 órai kezdettel.

A Callas és Onasszisz című film rövid ismertetője:

Maria Callas, minden idők legnagyobb primadonnája és Arisztotelész Onasszisz, görög hajómágnás 1959 áprilisában a díva Covent Gardenbeli vendégszerepelése után ismerkedtek meg egy díszvacsorán.

Bár a férfit lenyügőzte a nő szépsége és kisugárzása, Maria nem viszonozta ezt eleinte.

Onasszisz egy földközi-tengeri jacht-körútra hívta Callast és férjét, amelyen többek közt Winston Churchill és Greta Garbo is részt vett.

A hajóút végére a sármos milliárdos nagyvonalúságával és fényűzésével teljesen elkápráztatta Callast. A mindenki által csodált és ünnepelt díva menthetetlenül beleszeretett az őszülő férfiba.

A 2005-ben készült 200 perces (kétrészes) olasz-francia életrajzi dráma rendezője Giorgio Capitani volt, a két főszereplő: Luisa Ranieri és Gérard Darmon.

A Callas és Onasszisz című filmet ma este, azaz szeptember 16-án láthatod az M5 csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán és ugyanebben az időpontban szeptember 23-án. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Írta, aki látta: „Nekem nagyon tetszett, érdemes megnézni!” „A század dívája nem volt hibátlan személyiség, senki nem az, de képességeivel egybevetve sokkal inkább áldozat volt, mint „bűnös”. Első férje mindenben kihasználta, elsősorban pénztermelő automataként használta és még válásuk után is gyötörte a sajtón keresztül.”

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top