+ Film

Jon Voight és Dustin Hoffman főszereplésével a 3 Oscar-díjas Éjféli cowboy – ma

Éjféli cowboy

Az Éjféli cowboy című filmet ma este, azaz augusztus 28-án láthatod a Cinemax csatornáján 20 órai kezdettel.

Hátat fordít Texasnak, a nyomornak Joe. Feltett szándéka, hogy meghódítja New Yorkot. A jóképű, cowboyszerelésű fiatalember a tányérmosogatás helyett selyemfiúként akarja megcsinálni a szerencséjét.

Ám kénytelen szembesülni a ténnyel: a csillogó felszín alatt romlott világ lapul. A szép remények helyett hazugságot és romlottságot talál. És egy halálos beteg barátot.

A tüdőbajos csirkefogó a „menedzsere” lesz. Ratso arról álmodozik, hogy Floridában megkopasztja a gazdagokat. A mókuskerékből azonban nehéz szabadulni. James Leo Herlihy regényéből.

Az 1969-ben készült 109 perces amerikai filmdráma rendezője John Schlesinger volt, a filmet írta: James Leo Herlihy, forgatókönyvíró: Waldo Salt. A film 5 BAFTA-díjat és 3 Oscar-díjat nyert.

Az Éjféli cowboy című filmet ma este, azaz augusztus 28-án láthatod a Cinemax csatornáján 20 órai kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán megismétlik szeptember 3-án 23 óra 50 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top