+ Film

Pálos György, Páger Antal, Törőcsik Mari, Esztergályos Cecília – Elveszett paradicsom

elveszett paradicsom

Az Elveszett paradicsom című filmet ma este, azaz augusztus 16-án láthatod az M5 csatornáján 20 óra 35 perces kezdettel.

Sebők Zoltán agysebész édesapja 75. születésnapját ünnepli kolozsvári rokonuk, a kedves, cserfes Mira társaságában, amikor eljön hozzá balatoni házukba a fia, teljesen elgyötörten.

Letartóztatását várja, mert tiltott abortuszt hajtott végre szerelmén. A műtét nem sikerült, s a szerencsétlen asszony belehalt. Mira természetesen nem tud minderről, és fiatalsága minden bizalmával próbálja „meghódítani” a számára csodálatos férfit… elveszett paradicsom

Makk Károly 1962-es filmje Sarkadi Imre színművének filmváltozata Pálos György, Páger Antal, Törőcsik Mari főszereplésével.

Az 1962-ben készült 91 perces magyar filmdráma zeneszerzője Fényes Szabolcs volt. Írta, aki látta: „Csodálatos film csodálatos alakításokkal. És a kérdés: mi a teendő egy végzetes hiba elkövetése után? A narratíva az újrakezdés.”

Az Elveszett paradicsom című filmet ma este, azaz augusztus 16-án láthatod az M5 csatornáján 20 óra 35 perces kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top