+ Film

Billy Bob Thornton, Morgan Freeman, Holly Hunter – Lebegés

Lebegés

A Lebegés című filmet ma este, azaz augusztus 13-án láthatod a Direct One csatornáján 21 óra 20 perces kezdettel.

A Lebegés című film rövid ismertetője:

Manual Jordan (Billy Bob Thornton) börtönbüntetését tölti egy fiatal bolti segéd meggyilkolásáért. Nem tud szabadulni a bűntudattól, ezért az áldozat, Abner Easley portréját kiragasztja cellája falára: egy megsárgult újságportré, egy rövidre vágott fiatal életről.

Szabadulása után visszatér a városba, ahol a bűntényt elkövette, ahol találkozik egy rejtélyes, gyors beszédű lelkésszel, Miles Evansszel (Morgan Freeman), aki szállásért cserébe munkát ajánl neki a meglehetősen kétes hírű környék parókiáján.

Manuel itt ismeri meg Sofia-t, a gyönyörű és fiatal kábítószeres nőt, aki nyilvánvalóan önszántából rohan a vesztébe, és aki rendszeresen Manual segítségére szorul, hogy hazataláljon a parókia melletti bárból.

Lebegés

Ám akin Manual igazán segíteni akar, az a meggyilkolt Abner Easley húga és fia, Adele (Holly Hunter) és az ifjabb Abner. Ahogy az Adele iránti érzelmei kibontakoznak, Manual rádöbben, hogy bár másoknak tud segíteni, hogy higgyenek a jövőben, a múltját nem tudja meg nem történté tenni.

A 2003-ban készült 96 perces amerikai filmdráma rendezője Ed Solomon, aki egyben a film forgatókönyvét is írta. Írta, aki látta: „Nem véletlenül európai film. A lassúság, a látszólagos vontatottság, mind az európai újragondolkodásunkra utal szerintem. Másként kell látnunk magunkat.”

A Lebegés című filmet ma este, azaz augusztus 13-án láthatod a Direct One csatornáján 21 óra 20 perces kezdettel. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top