+ Film

És Isten megteremté a nőt – Brigitte Bardot főszereplésével

És Isten megteremté a nőt

Az És Isten megteremté a nőt című filmet ma este, azaz július 9-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 21 órai kezdettel.

Az És Isten megteremté a nőt című film rövid ismertetője:

A tizennyolc éves Saint-Tropez-i árva, Juliette Hardy (Brigitte Bardot) mindenkit magába bolondít: a gazdag külföldit, a gátlásos fiút és annak bátyját egyaránt.

Az első udvarlója a jóval idősebb, ugyanakkor dúsgazdag Eric Carradine, aki új szállodát szeretne építeni a városban, ámde tervei útjában áll a Tardieu család, akik egy kis hajószerelő műhelyt birtokolnak azon a partszakaszon, amelyre a beruházáshoz szüksége volna.

És Isten megteremté a nőt

Az érzékeny, természetes, ámde érzéki lány erőteljes erotikus kisugárzása nagy hatással van gazdag hódolójára, a lánynak azonban Antoine Tardieu tetszik, aki nem igazán törődik vele, csak egy egyéjszakás kalandot akar a lánytól.

Juliette gyámjai végül megelégelik a lány kicsapongó természetét, és vissza akarják küldeni az árvaházba. Antoine naiv öccse, Michel, aki titokban imádja a lányt, hogy megmentse ettől, házassági ajánlatot tesz, amit Juliette elfogad, holott valójában a bátyjába szerelmes.

És Isten megteremté a nőt

És habár az esküvői vacsora is botrányosra sikeredik, Juliette végül példás feleséggé válik és a házasságuk boldog lesz – legalábbis egy rövid időre…

Az 1956-ban készült 95 perces francia-olasz romantikus dráma rendezője Roger Vadim volt, aki társ-forgatókönyvíróként is dolgozott a film. Brigitte Bardot mellett Michel szerepétJean-Louis Trintignant játssza.

Az És Isten megteremté a nőt című filmet ma este, azaz július 9-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is megnézheted.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top