+ Film

Farkas Franciska, Nagy Zsolt, Stefanovics Angéla: Viktória – A zürichi expressz

viktória Viktória - A zürichi expressz

A Viktória – A zürichi expressz című filmet ma este, azaz július 28-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

A több száz igaz történet alapján készült, megrázó és felemelő film főhőse Viktória, a mélyszegénységben élő, budapesti cigánylány (Farkas Franciska).

Viktória a gyors meggazdagodás reményében vonatra száll, hogy prostituáltként szerencsét próbáljon Svájcban.

Zürichben már az első munkanapján kiderül, hogy nem minden olyan, mint egy lányregényben: szerencsejáték-függő futtatója (Nagy Zsolt) nyomorúságos körülmények között tartja, éjjel-nappal dolgoztatja és még a pénzét is elveszi.

Viktória lassan összebarátkozik szobatársnőjével, a gyermeke visszaszerzéséért küzdő Blondie-val (Stefanovics Angéla), és együtt szállnak szembe sorsukkal.

A 2014-ben készült 88 perces svájci filmdráma rendezője Men Lareida, aki a forgatókönyv Maros Annával közösen írta. A film főbb szereplő i még: Pölöskey Erika és Csercsa Elemér.

A Viktória – A zürichi expressz című filmet ma este, azaz július 28-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán július 30-án 22.55-kor, és augusztus 2-án 0.45-kor. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top