+ Zene

Mága Zoltán felesége rosszul lett a repülőn, most üzent a késedelmes felszállás miatt

Mága Zoltán

Mága Zoltán hegedűművész ismét megszólalt az ügyben, amely során felesége rosszulléte miatt egy repülőgép háromórás késéssel indult el Budapestről Törökországba. Az incidens miatt Mága a felszállás megszakítását kérte, végül a gép nélküle és felesége nélkül szállt fel.

Mága már korábban felajánlotta, hogy kompenzálja az utasokat, és most újabb üzenetet tett közzé a Facebookon.

„Ígéretemet, ahogyan mindig, ezúton is megtartom. Néhány hete jeleztem, hogy egy kisebb egészségügyi probléma miatt kénytelenek voltunk a családommal megszakítani egy repülőutazást, és az utastársaimnak ezzel okozott esetleges kellemetlenségük kompenzálásaként felajánlottam, hogy tiszteletjeggyel vendégül látom őket a 2025-ös esztendőt köszöntő XVII. Budapesti Újévi Koncertünkön” – írta.

Mága beszámolt arról, hogy eddig több mint 40 ember jelezte részvételi szándékát a koncerten, és mindannyian meg is kapták belépőjegyüket.

Továbbá arra kéri az érintetteket, hogy repülőjegyük csatolása mellett e-mailben jelezzék jegyigényüket a magazoltan@magazoltan.com címen, és munkatársai rövid időn belül felveszik a kapcsolatot velük. Mága reméli, hogy az utasok nyaralása jól telt, és jókedvvel találkozhatnak az újévi koncerten. Jó nyaralást, pihenést és jó egészséget kívánt mindenkinek.

A hegedűművész az incidens után azonnal intézkedett, hogy az utasok számára kevésbé legyen kellemetlen a késés. Felesége rosszulléte miatt kérte a pilótát a felszállás megszakítására, mert a felesége egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást.

Mága az okozott kellemetlenség kompenzálásaként Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt kérte meg, hogy lássa vendégül itallal az utasokat és a személyzetet, és annak ellenértékét azonnal átutalta számára.

Ez a történet Mága Zoltán együttérzését és felelősségtudatát mutatja, valamint azt, hogy mindent megtett az utasok kárpótlása érdekében.

(Az origo.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top