+ Film

Tenki Réka, Csányi Sándor, Gáspár Sándor, Szirtes Ági – Égi madár – ma

égi madár

Az Égi madár című filmet ma este, azaz június 20 láthatod a Duna Televízió csatornáján 22 óra 5 perces kezdettel.

Panni Komáromi nagygazda felesége és ezzel a falu első asszonya lesz. A házasság csak gazdagságot nyújt neki, az urát nem szereti, új családja lenézi, hajdani leánypajtásai közül még cselédet sem kap.

Régi szerelme, Miska váratlanul hazatér a faluba, és felkeresi az asszonyt. Panni kimérten fogadja, s kölcsönös vádaskodások után kiutasítja. Férjének mindent elmond, Komáromi azonban férfiatlanul nem maga védi meg a feleségét, hanem másokkal dobatja ki a bálból Miskát, ezért az asszony örökre meggyűlöli.

Amikor Panni újra találkozik Miskával, most már ő nem engedi, hogy a legény egyedül induljon vissza Pestre. Móricz Zsigmond művének újabb feldolgozása.

A 2011-ben készült 76 perces magyar filmdráma rendezője Vitézy László, aki egyben a film társ-forgatókönyvírója is volt. A szereplők között van Reviczky Gábor és Radó Denise is.

Az Égi madár című filmet ma este, azaz június 20 láthatod a Duna Televízió csatornáján 22 óra 5 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top