+ PR-cikk

Arc- és testesztétikai lézerkezelések egy vidéki szállodában

lézerkezelések

Lassan elérkezik a nyári szabadságolások tervezésének ideje, és akik belföldi üdülésben gondolkodnak, számos úti cél közül válogathatnak, hiszen hazánk bővelkedik a természeti és történelmi kincsekben. Ha valaki igazán kipihent külsővel szeretne a nyaralásából visszatérni, kösse össze a kellemest a hasznossal, és vegyen részt szépészeti, fiatalító eljárásokon is egyúttal.

Vitalium Lézerközpont Hévízen

A hévízi Hotel Európa Fit****superior arc- és testesztétikai lézerkezelései csak egy szeletet képviselnek a Vitalium Laser Centre kezeléseinek palettájából, ahol a legújabb és jól bevált technológiai vívmányokkal fiatalítják meg és gyógyítják a pácienseiket a szálloda szakorvosai.

A Hévízi-tó évszázadok óta ismert a főleg mozgásszervi panaszokra jótékonyan ható gyógyvizéről, így nem csoda, hogy bizonyos szállodák szolgáltatásai nagyrészt a gyógyellátás köré épültek. Így van ez az Európafittel is, ahol a különböző balneo- és fizioterápiás, valamint iszapkezelések mellett egy újfajta lézertechnikával is eredményes változásokat érnek el.

Ha az esztétikai arc- és testfiatalítás terén szeretnénk noninvazív és fájdalommentes, de átütő erejű beavatkozást elérni, a nyári pihenésünkkel egyidőben is megtehetjük. Az Európafitben vannak olyan kezelések, amelyekhez nem szükséges többször ellátogatni a lézer központba, így megoldható egy néhány napos üdülés során is. Az egyes kezelésekről részletesen tájékozódhat a szálloda honlapján.

Arc- és testesztétikai lézeres beavatkozások

A kor előrehaladtával bizony változik a bőr szerkezete. De amiről eddig azt hittük, hogy csak plasztikai műtéttel javítható, arra ma már a lézer segítségével van tartós, gyors és fájdalommentes módszer. 30 éves kor felett már lehet megelőzésben és megőrzésben gondolkozni, 40-50 éves kor körül pedig érdemes fiatalító kezeléseken elgondolkodni, ha szeretnénk lassítani az idő kerekét.

A Vitalium Laser Centre hazánkban az elsők között alkalmazta a lézertechnológiában bekövetkezett tudományos fejlesztéseket. Egy tartós, tudományosan bizonyított módszerrel kezelik a bőrt, hogy visszaállítsák a természetes szépségét és orvosolják az esztétikai hibákat.

Az Európafit eljárásával el lehet érni az arcbőr több évvel fiatalabb kori állapotát, egy fájdalom- és tűszúrásmentes beavatkozással, műtét nélkül. A fiatalító, feszesítő hatás már a kezelést követően látható, ugyanis a lézernyaláb egy regenerációs láncolatot indít el a kötőszöveti sejtekben, melynek hatására egyre egészségesebb kollagént kezd termelni a kötőszövet.

A Fotona 4D lézertechnika

A Fotona 4D technológia az Európafitben az elsők között alkalmazott eljárás, amely Igen népszerű a szálloda programjában zajló kezeléseknél. Általuk elérhető a hosszú évekre tartós beavatkozás. A változás már rögtön a kezelést követően észrevehető, az azt követő években pedig az öregedés folyamata akár egy 10 évvel korábbi szintről indul majd.

Népszerűek

To Top