+ Zene

Megszállta az argentin rendőrség különleges egysége Liam Payne halálának helyszínét

Liam Payne

Liam Payne családja – édesanyja Karen Payne és két nővére, Ruth és Nicola – kifejezték mély fájdalmukat a veszteség miatt.

Az argentin rendőrség razziát tartott a Buenos Aires-i szállodában, ahol a One Direction egykori énekese, Liam Payne megszállt, mielőtt múlt héten elhunyt.

A rendőrség különleges nyomozóegysége szerdán késő este vonult ki a Casa Sur szállodába, az ügyészség utasítására. A rendőrök különféle tárgyakat foglaltak le, köztük számítógépes merevlemezeket és a szálloda kameráinak felvételeit – közölte egy névtelenül nyilatkozó kormányzati tisztviselő.

Az énekes október 16-án hunyt el, miután lezuhant a harmadik emeleti erkélyről Buenos Aires elit, turisták által kedvelt Palermo negyedében. A boncolási jelentés szerint Payne halálát többszörös sérülések, valamint a zuhanás következtében fellépő belső és külső vérzések okozták. Holttestére a szálloda belső udvarában találtak rá.

A kezdeti vizsgálatok azt sugallják, hogy a zenész egyedül volt, és „összeroppanást” élt át olyan anyagok fogyasztása következtében, amelyek pontos hatását még nem határozták meg teljesen. Payne halálát követően a rendőrség anyagokat talált a hotelszobájában, valamint több összetört tárgyat és bútorokat – közölte az ügyészség.

Egy előzetes toxikológiai jelentés szerint, amelyet a helyi sajtó hétfőn hozott nyilvánosságra és egy, az ügyet ismerő forrás megerősített az AP számára, az énekes szervezetében kokain nyomait találták. A végleges eredményeket várhatóan csak hetek múlva teszik közzé.

A Casa Sur szálloda Payne rajongói számára emlékhely lett, ahol virágokat, gyertyákat és fotókat helyeztek el egy fa körül a szálloda bejáratánál.

Az énekes édesapja, Geoff Payne, Buenos Airesben tartózkodik, hogy fia holttestének hazaszállítását intézze, amelyet várhatóan október 28. körül fognak kiadni.

Payne családja – édesanyja Karen Payne és két nővére, Ruth és Nicola – kifejezték mély fájdalmukat a veszteség miatt, ahogy korábbi zenésztársai is. Számos művész és híresség különböző országokból osztotta meg gyászát.

A One Direction az utóbbi idők egyik legsikeresebb fiúbandája volt. 2016-ban határozatlan idejű szünetet jelentettek be, és Payne – csakúgy, mint korábbi bandatársai, Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan és Louis Tomlinson – szólókarrierbe kezdett.

Az énekes Snapchat-fiókján közölte, hogy Argentínába utazott, hogy részt vegyen Horan október 2-i Buenos Aires-i koncertjén. Videókat osztott meg, amelyeken táncol az amerikai influenszer barátnőjével, Kate Cassidy-vel, és énekel a lelátón. Cassidy a koncert után elhagyta Argentínát, Payne azonban maradt.

(A cikk a The Guardian írása alapján készült)

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top