+ Zene

Tóth Vera hálás a betegségének

Tóth Vera

Az inzulinrezisztencia valószínűleg hatással van arra is, hogy bár Tóth Vera vágyik az anyaságra, eddig még nem sikerült teherbe esnie.

Tóth Vera a nyáron visszavonult a nyilvánosságtól egészségügyi problémái miatt, amelyekről először a hot! magazinban beszélt nyíltan.

Az énekesnő inzulinrezisztenciával küzd, amely komoly egészségügyi következményekkel járhat, mint a szív- és érrendszeri problémák, sztrók, szívinfarktus, vagy cukorbetegség.

Tóth Vera elmondta, hogy több mint egy éve kezdtek jelentkezni a tünetei, de kezdetben nem vette őket komolyan, fáradtságnak tudta be a rosszulléteket.

Az állapota fokozódott, és egy éjszaka annyira rosszul lett az inzuliningadozástól, hogy orvosi segítséget kellett kérnie. A kivizsgálások során derült ki, hogy inzulinrezisztencia áll a háttérben. A belgyógyásza elmondta neki, hogy az inzulinszintje rendkívül magas, és szerencséje van, hogy még nem lett cukorbeteg.

Ezután Tóth Vera teljes életmódváltásra kényszerült, amit eleinte szinte lehetetlennek látott. Egy dietetikussal együttműködve új étrendet állítottak össze, ami mára már természetessé vált számára.

Az énekesnő elmondta, hogy bár eleinte nehéz volt, most változatosabban és egészségesebben étkezik, és hálás a betegségének, mert ezáltal odafigyel az egészségére. Ennek kellemes „mellékhatása”, hogy fogyott is.

Az inzulinrezisztencia valószínűleg hatással van arra is, hogy bár Tóth Vera vágyik az anyaságra, eddig még nem sikerült teherbe esnie. Azonban már nem stresszel ezen, és a férjével elfogadták, hogy boldogok lehetnek akár gyermekkel, akár anélkül is.

Tóth Vera számára nagy öröm, hogy unokahúgán, Tóth Gabi és Krausz Gábor kislányán, kiélheti anyai ösztöneit, ami enyhíti a gyermektelenséggel kapcsolatos nyomást.

(Cikkünk a 24.hu írása alapján készült)

Tóth Verával a Pannon Filharmonikusokkal készült felvétel előtt beszélgettünk

Népszerűek

To Top