+ művészet & politika

Csipes Tamara karakánul utasította vissza a Kulturális Minisztérium felkérését

Csipes Tamara

Csipes Tamara olimpikon nyíltan kifejezte, hogy jelenlegi helyzetében nincs szándéka részt venni a kezdeményezésben.

Csipes Tamara olimpiai bajnok kajakozót megkereste a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM), hogy vegyen részt egy népességfogyás elleni családpolitikai kampány népszerűsítésében.

A sportoló azonban visszautasította a felkérést, és Instagram-történetében osztotta meg véleményét, amely 24 órán át volt elérhető.

Posztjában azt írta, hogy bár valóban jó dolog családban élni, egyedülálló anyaként tisztában van azzal, hogy a legtöbb szülő számára mindez óriási kihívásokkal jár.

Csipes kiemelte, hogy az alapvető dolgok biztosítása – például étel az asztalon, megfelelő oktatás, egészségápolás és biztonságos jövő – már önmagában is komoly küzdelmet jelent.

Ezért, amíg ezek a problémák nincsenek megoldva, nem látja értelmét annak, hogy egy ilyen kampányt támogasson, hiszen épp ezek a problémák okozzák a népességfogyást.

Az olimpikon nyíltan kifejezte, hogy jelenlegi helyzetében nincs szándéka részt venni a kezdeményezésben, hiszen úgy érzi, hogy a társadalom már így is sok terhet ró a családokra.

(Az index.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb közéleti hírek

Népszerűek

To Top