+ Zene

Jon Bon Jovi megmentett egy öngyilkosságra készülő nőt

Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi nyugalmat árasztva kezdett beszélgetni a nővel, majd egy társával együtt segítette vissza a korláton.

Jon Bon Jovi-t dicsérettel illette Nashville rendőrsége, miután a rocksztár segített lebeszélni egy kétségbeesett nőt, hogy levesse magát egy híd széléről.

Az eset kedden este történt a város Seigenthaler gyaloghídján, amely a Cumberland folyó felett ível át. A térfigyelő kamerák felvételein látható, hogy a nő átmászott a híd korlátján, és a másik oldalon egy peremen állt.

Bon Jovi nyugalmat árasztva kezdett beszélgetni a nővel, majd egy társával együtt segítette vissza a korláton. Később Bon Jovi melegen megölelte a nőt, és elkísérte őt a híd másik oldalára.

„Mindannyiunknak össze kell fognunk, hogy biztonságban tartsuk egymást” – mondta John Drake rendőrfőnök egy X-en megosztott nyilatkozatban.

Bon Jovi-t széles körben elismeréssel illették a közösségi médiában, egyik felhasználó így írt az Instagram oldalán:

„Mindenki részéről, aki valaha is küzdött az öngyilkosság gondolatával, köszönjük, hogy megálltál segíteni.”

A 62 éves Jon Bon Jovi, aki alapítója és frontembere zenekarának, az év elején jelentette meg Forever című, 16. stúdióalbumát, amely az amerikai és brit toplisták élmezőnyébe került.

Az utóbbi években nehézségei voltak a hangjával, mivel egy sérült hangszalag miatt nem tudott turnézni. „Most már képes vagyok újra énekelni. A kérdés az: tudok-e két és fél órát énekelni esténként, heti négy alkalommal? A válasz sajnos nem” – mondta júniusban a The Guardiannek.

Bon Jovi társadalmi elkötelezettségéről is ismert: filantrópként segítette az alacsony jövedelműeket, megnyitva négy Soul Kitchen nevű éttermét, ahol „annyit fizetsz, amennyit tudsz” rendszer működik, valamint lakhatási és egészségügyi kezdeményezéseket is támogatott.

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top