+ Film

Cate Blanchett, Giovanni Ribisi – A gyilkosok is a mennyországba mennek

A gyilkosok is a mennyországba mennek

A gyilkosok is a mennyországba mennek című filmet ma este, azaz szeptember 5-én láthatod az M5 csatornáján 21 óra 10 perces kezdettel.

A gyilkosok is a mennyországba mennek című film rövid ismertetője:

Phillipa (Cate Blanchett), az angol tanárnő Torinóban több hozzá közel álló ember, köztük a férje halálához kénytelen asszisztálni: valamennyien kábítószer-túladagolásban hunytak el.

Phillipa tudja, melyik díler felelős a halálesetekért, de mivel a rendőrségnél nem talált meghallgatásra, saját maga lép akcióba. Naivan kivitelezett terve iszonyú következményekhez vezet, ártatlanok vesztik életüket, őt pedig letartóztatják.

A kihallgatások alkalmával egy ifjú csendőr (Giovanni Ribisi) tolmácsol neki. A fiút meghatja az asszony sorsa, és segít neki megszökni.

A gyilkosok is a mennyországba mennek

A 2002-ben készült 96 perces amerikai-német-olasz-francia-angol krimi rendezője Tom Tykwer, a forgatókönyvet jó nevű szerzők írták: Krzysztof Kieslowski és Krzysztof Piesiewicz. A film zenéjét a rendező másodmagával szerezte. A film 3 jelölést kapott: a Berlinálén egyet és az Európai Filmdíjon kettőt.

A gyilkosok is a mennyországba mennek című filmet ma este, azaz szeptember 5-én láthatod az M5 csatornáján 21 óra 10 perces kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán másnap megismétlik 23 óra 40 perckor. A filmet megnézheted a videa.hu oldalán is.

Írta, aki látta: „Szerintem a film egyik üzenete az volt, hogy ebből a helyzetből (mint sok más egyéb élethelyzetből) nincs menekvés.”

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top