+ Film

Stohl András, Dobó Kata, Kamarás Iván – Európa Expressz

Európa Expressz

Az Európa Expressz című filmet ma este, azaz szeptember 4-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 22 óra 20 perces kezdettel.

Az Európa Expressz rövid ismertetése:

A rendszerváltás óta folyamatosan nő a bűnözés Magyarországon. A rendőrség tehetetlen, Papp alezredes azonban hisz abban, hogy a dolgokat mégis meg lehet változtatni. A legjobb embereket gyűjti maga mellé, hogy a legnehezebb feladatokat is megoldhassa.

Például hogy lekapcsolja Zavarovot, a kegyetlen maffiózót. Az első kísérlet nem sikerül: a különleges akciócsoport talán el tudná kapni a főnököt és két társát a józsefvárosi pályaudvaron, de a rendőrség egy másik csoportja túl korán érkezik.

Európa Expressz

Lehet, hogy nem is véletlenül. Zavarov egy feladat teljesítésére Bécsbe készül. Miközben az expressz a határ felé száguld, a maffiózó rájön, hogy zsaruk is vannak a vonaton. Ezért társaival túszul ejti az utasokat.

Az események azonban – a vonattal egyetemben – hamarosan meglepő fordulatot vesznek.

Az 1998-ban készült 97 perces magyar akciófilm rendezője Horváth Csaba, aki a forgatókönyvet másodmagával írta. A filmben szerepel még Rátóti Zoltán és Gryllus Dorka is.

Az Európa Expressz című filmet ma este, azaz szeptember 4-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 22 óra 20 perces kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán megismétlik szeptember 7-én 1 óra 55 perckor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top