+ Film

Al Pacino nagy alakításával – Az árulás csapdájában

Az árulás csapdájában

Az árulás csapdájában című filmet ma este, azaz szeptember 3-án láthatod a Filmbox csatornáján 22 órai kezdettel.

Egy igaz történet, amely során a kiváló ügyvéd, James Laughlin elvállalja Mildred Gillars védelmét, akit többszörös hazaárulással vádolnak.

A nőt a nácik a 2. világháború idején uszító propaganda terjesztésére kényszerítették, majd a háború végével amerikai hatóságok perbe fogták tetteiért.

Laughlin feladata, hogy a nő becsületét újra helyreállítsa.

Az árulás csapdájában

A 2021-ben készült 109 perces amerikai filmdráma rendezője Michael Polish volt. Al Pacino mellett Meadow Williams alakítja a hazaárulással vádolt férfit.

Az árulás csapdájában című filmet ma este, azaz szeptember 3-án láthatod a Filmbox csatornáján 22 órai kezdettel.

Írta, aki látta: „Találó cím. Az igaz történetek alapján készült filmek – főleg a háborúsak – általában jók. Mindig adnak új információkat jelenlegi ismereteinkhez. Itt sem történik másként, bár maga a történet nem ismeretlen, hiszen sok mindent hallottunk már a II. vh.-ról. Azt szokták mondani, aki az oroszlán bajszát ráncigálja, ne csodálkozzék, ha megharapja…”

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top