+ Film

Nicole Kidman, John Malkovich, Barbara Hershey a két Oscarra jelölt Egy hölgy arcképe című filmben

Egy hölgy arcképe

Az Egy hölgy arcképe című filmet ma este, azaz szeptember 2-án láthatod Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perces kezdettel.

Isabel a megnyíló női öntudat egyik jelképes figurája, korának konzervatív és álszent viszonyai között. Nem fogadta el a biztos anyagi körülményekkel járó kérő házassági ajánlatát.

Tettéért majdnem kitagadják örökségéből, ám szerető unokabátyja közbenjárására édesapja mégis tekintélyes összeget hagy rá. Szabadságát azonban tapasztalatlansága ellenére mégsem nyerheti el.

Egy hölgy arcképe

Madame Merle ugyanis egy jó szándékú barátnőként tünteti fel magát Isabel előtt és előnytelen házasságra veszi rá a lányt. Megaláztatásában lassan derül fény „barátnője” ördögi tervére.

Az 1996-ban készült 142 perces angol-amerikai filmdrámát Jane Campion rendezte, a film Henry James regényéből készült.

Az Egy hölgy arcképe című filmet ma este, azaz szeptember 2-án láthatod Cinemax 2 csatornáján 20 óra 30 perces kezdettel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán szeptember 3-án 11 óra 30 perckor. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is megnézheted.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top