+ Film

Raoul Taburin – az utóbbi évek egyik legszebben fotografált komédiája

Raoul Taburin

A Raoul Taburin című filmet ma este, azaz augusztus 29-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

A Raoul Taburin című film rövid története:

Raoul Taburin mindent tud a biciklikről, ő a dél-francia kisváros, Saint Céron elismert és egyetlen biciklikereskedője. Van azonban egy titka: felnőtt létére segédkerekek nélkül nem tud kerékpározni, hiába próbálkozott egész életében újra és újra.

Egy nap a faluba költözik a fotográfus Hervé. A két férfi hamarosan összebarátkozik, Hervé pedig Raoult is szeretné lefényképezni biciklizés közben.

Raoul mindenáron igyekszik elkerülni az alkalmat, s humorosabbnál humorosabb helyzetekbe kerülve próbálja leplezni a titkát.

Raoul Taburin

A 2018-ban készült 89 perces francia-belga vígjáték rendezője Pierre Godeau volt, a főszerepeket Benoît Poelvoorde, Edouard Baer, Suzanne Clément és Grégory Gadebois alakítja.

A Raoul Taburin című filmet ma este, azaz augusztus 29-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

Írta, aki látta: „Kellemes vidéki környezetben játszódó, kissé abszurd és helyenként bárgyú történet arról, hogyan nyomja rá egy titok a bélyegét csaknem egy egész emberöltőre, s arról, hogy sokszor mennyivel nehezebb annak látszani, ami vagy annál, mint ami szeretnél lenni…” „A családdal megnéztük. Csodálatos film. A mai világban olyan ritja az ilyen jó film. Szeretettel ajánlom mindenkinek! Bárcsak több ilyen készülne! ”

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top