+ Gasztro

Filmbe illő hűtőszekrények: a modern technológia képviselői

hűtőszekrények

Egy-egy mai amerikai filmet látva elcsodálkozunk: mennyi okoseszköz, modern használati tárgy birtokában vannak ők már! Vajon nálunk mikor lesznek elérhetőek a legújabb modellek? Milyen készülékek kapnak majd helyet a lakásunkban?

Nos, valójában nem is kell várni arra, hogy mindez a jövőben valósuljon meg, hiszen a premiumshop24.hu webáruházban már most is rengeteg innovatív háztartási eszköz, modern gép szerezhető be! A legfigyelemreméltóbbak azok a kombinált hűtők, amelyek lenyűgöző extrákkal is rendelkeznek – lássuk, miről is van szó!

A modernitás jegyében

Aki tehát egy igazán modern, filmbe illő hűtőszekrényt keres, annak a Liebherr hűtők széles választékában célszerű szétnéznie a fent említett oldalon. Itt találni fog szabadon álló és beépíthető modelleket, de vannak kombinált típusok is – ezen belül pedig a fagyasztórekesz helyzete is megválasztható.

A legtöbb család az alulfagyasztós változatokat keresi, valóban ezek a legpraktikusabbak – hiszen a jégszekrényt ritkábban használjuk, nem kell sokszor hajolgatni. De nemcsak az ergonómiára figyelt a gyártó, hanem a vásárlók igényeire is.

Az szinte már alapvető, hogy a modern készülékek egyben okosak is legyenek, azaz távolról is irányíthassuk őket. Erre szolgál a SmartDevice-kompatibilitás – a legtöbb Liebherr hűtő rendelkezik e funkcióval.

De ezenkívül is sok extra van, amely felfedezhető még bennük: mind-mind a kényelmünket szolgálja. Ismerjük meg, melyik mire való!

A Liebherr kombinált hűtők legfontosabb funkciói

Bár minden modell másban jeleskedik, vannak olyan általános funkciók, amelyek alapján könnyen eldönthetjük, melyik típust választjuk. Ha mégis kellene segítség a döntésben, a premiumshop24.hu bemutatótermében ezt is megkapjuk.

A legkeresettebb hűtők tartalmazzák az alábbi extrákat:

  • BioFresh rekeszek: Ezek olyan tárolók, amelyek sokkal hosszabb ideig frissen tartják a beléjük helyezett élelmiszereket az elvártnál. Optimális hőmérséklettel és páratartalommal rendelkeznek, így a gyümölcsök tovább maradnak zamatosak, a zöldségek napokon át megőrzik vitamintartalmukat.
  • NoFrost: A kombinált hűtők talán legkedveltebb funkciója – általa nem kell többé a leolvasztással bajlódni. Hosszan tárolhatóvá válnak a gyorsan lehűtött ételek a fridzsiderben.
  • DuoCooling: Ez is a Liebherr hűtők sajátos extrája – azt jelenti, hogy nem keveredik egymással a hűtő és a fagyasztó levegője, nem lesz szagátvitel a két tároló között. Ráadásul lehetővé válik az is, hogy az egyes részek külön vezérelhetőek legyenek. Ha nyaralni megyünk például, a hűtőt HolidayMode-ba kapcsolhatjuk, míg a fagyasztó maximális kapacitással működhet.

Kényelmi szempontok

Azt még meg kell említenünk a Liebherr kombinált hűtők kapcsán, hogy nagyon hasznos kényelmi funkciókkal is rendelkeznek, ilyen például a palacktároló polc megléte vagy a IceMaker, amellyel a jégkocka percek alatt elkészíthető.

Mindössze ennyi kell csak, hogy egy finom koktélt keverjünk magunknak, és máris érezhetjük úgy, mi is Floridában vagyunk!

Népszerűek

To Top