+ Film

Tóth Ildikó, Bodó Viktor – Jadviga párnája

Jadviga párnája

A Jadviga párnája című filmet ma este, azaz augusztus 27-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

A Jadviga párnája című film rövid története:

Nincs boldogabb ember a legénybúcsúját és lakodalmát tartó Ondrisnál, hiszen legszebb álma teljesült be: elnyerte szerelmének, apja gyámleányának, a Németországban taníttatott Jadvigának a kezét, és hazacsábíthatta ezt a delejesen vonzó, de veszedelmesen titokzatos nőt.

Egyfelől a kölyökkutya játékosságú, de kirobbanóan heves testi-lelki szenvedély, másfelől az őszinte, asszonyi vágyakozás a szerető odaadásra és az örömteli házasságra eleinte reményt ébreszthet még.

De hamar elkezdenek összekuszálódni a szálak…

Jadviga párnája

A 2000-ben készült 130 perces magyar filmdráma rendezője Deák Krisztina volt. A film Závada Pál azonos című regényéből készült, a forgatókönyvet az író és a film rendezője közösen írta. A filmben szerepel még Csomós Mari és Ónodi Eszter is. A zenét Selmeczi György szerezte. A 2000-es Filmszemlén Tóth Ildikó színésznői különdíjat kapott a filmben nyújtott alakításért.

Írta, aki látta: „A regényből készült filmet érdemes megnézni, kikapcsolódásnak jó. Tetszett a szereposztás, a helyszín, a berendezés, a ruhák, kiegészítők, frizurák, sminkek, filmzene is.”

A Jadviga párnája című filmet ma este, azaz augusztus 27-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel, illetve ugyanezen a csatornán hajnalban 1 óra 10 perctől. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top