+ Zene

Vikidál Gyula hamarosan visszatér a színpadra

Vikidál Gyula

Vikidál Gyula, az István, a király rockopera legendás Koppánya, az M2 Petőfi TV vendégeként mesélt karrierje nagy pillanatairól.

Vikidál Gyula, az István, a király rockopera legendás Koppánya, az M2 Petőfi TV vendégeként mesélt karrierje nagy pillanatairól és jelenlegi projektjeiről.

Az énekes visszaemlékezett az 1983-as ősbemutatóra, hangsúlyozva, hogy minden művészeti alkotást a közönség tesz naggyá:

„Minden színdarab bemutatóját nagy várakozás előzi meg, így volt ez az István, a király 1983-as ősbemutatója előtt is. De minden művészeti alkotást a közönség tesz naggyá, általuk válhat csak ikonikussá. Talán, azt is mondhatnám, hogy ha a jövő generációjának sikerült adni, egy kicsit utat mutatni, úgy könnyebben is megyek majd el”

Külön kiemelte, hogy örömmel töltötte el, hogy a torockói Duna Napokon ismét előadhatta az Elkésett békevágy című dalt Varga Miklóssal.

Vikidál Gyula beszélt arról is, hogy bár nosztalgikus hangulatba kerül augusztus 20-a környékén az István, a király miatt, mindig előre tekint, és az új munkáira koncentrál.

Jelenleg a Mobilmánia zenekarral koncertezik, rendszeresen fellép a Rocklegendák formációval, valamint szólóban is.

Szeptemberben pedig visszatér a Madách Színház színpadára a Nyomorultak című darabban.

(A hirado.hu cikkét szemléztük)

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top