+ Film

Stork Natasa kettős főszereplésével – Veszélyes lehet a fagyi

stork natasa veszélyes lehet a fagyi

A Veszélyes lehet a fagyi című filmet ma este, azaz augusztus 23-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel.

A Veszélyes lehet a fagyi című film rövid leírása:

Adél (Stork Natasa) radiológusként dolgozik egy magyar közkórházban, egypetéjű ikerpárja, Éva (Stork Natasa) pedig jó anyagi körülmények között neveli pár hónapos kisfiát vállalkozó férje oldalán. Különböző nézőpontból látják egymás életét.

Az egyértelmű külső hasonlóságok ellenére máshogyan látják magukat és egymást, mindkettejüknek a másik élete tűnik könnyebbnek és jobbnak. Ebbe a konfliktusokkal terhelt kapcsolatba Ákos (Patkós Márton) színrelépése hoz váratlan fordulatot.

A testvérpár kapcsolata tele van konfliktusokkal, Ákos váratlan felbukkanása viszont hatalmas fordulatot hoz. Bár elsőre úgy tűnik, hogy a férfi csak még nagyobb távolságot hoz az ikrek közé, a későbbiekben viszont egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy egyre jobban odafigyelnek egymásra.

A 2022-ben készült 90 perces magyar filmdráma rendezője Szilágyi Fanni, a forgatókönyvíró Lányi Zsófia, operatőr Szilágyi Gábor. A film producere Kenesei Edina és Pataki Ági volt.

Írta, aki látta: „Egészen érdekes próbálkozás egy ikerpár sorsán keresztül kiharapni mai életünkből egy-egy darabkát.”

A Veszélyes lehet a fagyi című filmet ma este, azaz augusztus 23-án láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán kétszer megismétlik: augusztus 25 22.50, és augusztus 29 1.15. Jelenleg a Youtube-on is megnézheted.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top