+ Film

Anouk Grinberg Ezüst Medve díjas főszereplésével – Az én pasim

Az én pasim

Az én pasim című filmet ma este, azaz augusztus 17-én láthatod a Direct One csatornáján 23 óra 10 perces kezdettel.

Lyonban hatalmas a munkanélküliség. Marie egy fiatal és gyönyörű prostituált. Szereti a munkáját, jó abban, amit csinál.

Egyik este találkozik Jeannot-val, egy hajléktalannal, aki a küszöbén alszik.

Az én pasim

Menedéket kínál neki, nem tudván, hogy egy szégyentelen, rögeszmés szenvedélyt készül felszabadítani benne, egy olyan vágyat, amely annyira felemészti, hogy örökre megváltoztatja az életüket…

A Berlini Filmfesztivál Arany Medve díjára jelölt romantikus dráma főszerepéért Anouk Grinberg Ezüst Medve díjat kapott.

Az én pasim

Az 1996ban készült 98 perces francia romantikus filmdráma Bertrand Blier, aki a film forgatókönyvét is írta. Anouk Grinberg mellett a másik főszerepet Gérard Lanvin alakítja.

Az én pasim című filmet ma este, azaz augusztus 17-én láthatod a Direct One csatornáján 23 óra 10 perces kezdettel. A filmet másnap megismétlik ugyanezen a csatornán 21 óra 20 perctől.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top