+ Film

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása – A nő kétszer

A nő kétszer

A nő kétszer című filmet ma este, azaz augusztus 14-én láthatod az M5 csatornáján 23 óra 20 perces kezdettel.

Mi minden múlik egy becsukódó metróajtón! Jóllehet, Helen kicsit ideges, mert éppen elvesztette az állását, de ha ügyesebb, még sikerül becsusszannia a kocsiba. És éppen idejében érkezik haza, hogy férjét rajtakapja újfent felbukkanó régi szeretőjével.

Ha viszont lemarad a szerelvényről, elkerülik egymást a vetélytárssal, és minden marad a régiben… Vagy mégsem?

A nő kétszer

Az Oscar-díjas Gwyneth Paltrow briliáns alakítása teszi örökre emlékezetessé ezt a csavaros, duplafenekű történetet.

Az 1998-ben készült 99 perces angol-amerikai romantikus film rendezője Peter Howitt volt, aki egyben a film forgatókönyvét is jegyzi.

Írta, aki látta: „A film nekem sokkal inkább felveti a kérdést, hogy mennyire véletlen vagy sorszerű az életünk? Mi lett volna ha…vajon eseményeket nem tudunk megkerülni az életben?”

A nő kétszer című filmet ma este, azaz augusztus 14-én láthatod az M5 csatornáján 23 óra 20 perces kezdettel. A film eredeti címe: Sliding doors. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top