+ Film

A valóságban nem minden történik úgy, ahogy a filmekben!

Royal Tuning

Sajnos a filmek által megteremtett világ nagyon sokszor tévútra visz minket. Félreértés ne essék, filmek nélkül nem lehet élni, és kiváló kikapcsolódási lehetőséget jelentenek, sőt, talán még annál többet is, ám számtalan olyan eset előfordul a képernyőn, amelyek a valóságban teljesen eltérő módon zajlanak.

Ilyen többek között a végtelenségig romantikus, egymásra találós jelentek tömkelege, de hogy földhöz ragadtabb példát is nézzünk, az autózás sem feltétlenül alakul úgy, mint a mozgóképek világában!

Menő a kocsiban reggelizni!

Kétségtelenül nagyon trendi bevágódni egy papírpoharas feketével és egy szintén papírba csomagolt szendviccsel a volán mögé, ám a valóságban ez egyet jelent azzal, hogy megnő a kárpittisztítások száma az életedben. Persze jó szolgálatot tehet a Royal Tuning védőhuzatainak illeszkedő darabja is, ugyanakkor az sem óv meg mindentől.

Többek között a túlzottan hanyag lezserségtől sem. Mert igen, valóban klassz élmény volán mögött falatozni néhanapján, de szinte borítékolható, hogy némi folt őrzi majd a fenséges kávé vagy az ínyenc szendvics emlékét.

Ha ezt szeretnéd elkerülni, akkor vagy ne fogyassz semmit a járgányodban, vagy vásárolj a fentebb említett webáruházból ülés- és kormányvédő huzatokat! Figyelmeztetünk, sok idő kell majd ahhoz, hogy eldöntsd, melyik termék lesz számodra ideális, ugyanis rendkívül széles választékkal várnak mind a kormányt, mind az ülést védő huzatok kategóriájában!

Amit csak lehet, vonj be huzattal!

Elsőre talán furcsán hangzik, hiszen az autókban amúgy is szinte mindent huzat borít, ugyanakkor hosszú távon mindenképpen megéri invesztálni ebbe a projektbe.

Ahogy ugyanis fentebb leírtuk, elég egy óvatlan mozdulat, egy fél pillanat, és máris ott a kormányon a szendvics, az anyósülésen a kávé, és a hátsó ülésen a gyerek eközben éppen keni szét a kézben majszolt kekszet. A kutyáról pedig már nem is nyilatkozunk.

Éppen ezért tanácsos bevetni az üléshuzatokat, valamint a kormányt védő huzatokat, hiszen így egy-egy szennyeződést okozó szerencsétlen mozdulatsor után nem a gyári kárpitot kell vért izzadva tisztogatni, hanem a huzat repülhet a mosógépbe, vagy adott esetben akár újra is cserélhető, ha úgy látod indokoltnak.

Nem csak hajtani kell!

A Royal Tuning szerencsére olyan vendégkörrel rendelkezik, akik nem csupán (ki)használják a járművüket, hanem tisztességesen és alaposan gondoskodnak is róla.

Ez az attitűd mindenképpen meghálálja magát, hiszen sokkal tisztább és rendezettebb körülmények között utazhatsz az autódban, illetve sokkal kisebb anyagi és időbeni ráfordítást igényel az, hogy időről időre rendbe kapd a tulajdonképpen második otthonodként szolgáló járművedet.

Ha szeretnél te is a fentebb említett illusztris társasághoz tartozni, akkor szerezd be mihamarabb a saját védőhuzataidat!

Népszerűek

To Top