+ Film

Téged mennyire mozgatnak meg a filmes fülledt jelenetek?

Számtalan olyan film akad, amelyben akár rövidebb, akár hosszabb ideig tartó pajzán jelenetnek lehetünk szemtanúi, és hát meg kell vallani, hogy a sztárszínészek itt is meglehetősen jókat alakítanak. Ezért aztán akarva-akaratlanul megmaradnak bennünk a jelenetek számunkra izgalmas képkockái, sőt, sokszor mindent megteszünk azért, hogy reprodukáljuk az adott jelenetsort.

Az utóbbi évek egyik legátütőbb sikerét a mommy pornnak címkézett A szürke ötven árnyalata című könyv, valamint az az alapján készült film jelentette, így nem csoda, hogy egyre többen fordultak a BDSM felé. Látszik ez azon is, hogy ugrásszerűen megnőtt azok száma, akik a SZEXSHOP.hu szexgépei közül választottak maguknak kedvükre valót.

Azért nem való mindenkinek…

Először is fontos, hogy érdeklődj a BDSM iránt, hiszen a szexgép azért valljuk be, nem a romantikus lelkületű felhasználók számára készült. Ha ez megvan, akkor is jó, ha tisztában vagy a szexmasinák lényegével: fáradhatatlanul járnak ki-be bármelyik testnyílásodba – neked pusztán a megfelelő helyre kell ülni, illetve be kell állítani az ideális programot, és máris a lovak közé csaphatsz!

Ezenkívül még szerencsés vagy, ha el tudod helyezni ezt a sokszor igencsak nagy méretű gépet. Persze akad olyan is, amelyik szétszedhető, de azért mindenképpen szükség van arra, hogy legyen egy ideális szabad felület az otthonodban, ahol avatatlan szemek elől elzártan tudod akár vég nélkül élvezni ezeket a csodákat – akár párban, akár egyedül!

Mire figyelj, amikor kiválasztod a számodra ideális darabot?

Ami a nulladik lépés kell, hogy legyen, az tulajdonképpen az, hogy egyeztess a partnereddel ezirányú terveidet illetően. Ahhoz ugyanis, hogy ilyeneket vess be a hálószobában, ahhoz neki is van némi köze.

Apropó, hálószoba: gondoskodj arról is, hogy elégséges helyetek legyen egy ilyen eszközhöz mind összerakott, mind pedig szétszerelt állapotban.

Beszélnetek kell még az árát illetően is, ugyanis ezek a speciális masinák azért egész borsos áron kaphatóak értelemszerűen. Ahhoz azonban, hogy tudd, valóban nektek való-e a szexgép, tanácsos enyhén belekóstolni a BDSM világába – egy fokkal kisebb léptékben, valamint olcsóbban.

Kezdd apró lépésekben!

Ilyen apró lépés lehet a kötözős szex, amit akár majd a szexgépen is csinálhattok, ugyanakkor ez csakis akkor következhet be, amikor már kellően kitapasztaltátok, hogy mit és hogyan művel veletek, a testetekkel a szexmasina. Ha pedig már magabiztosan mozogtok az eszközön, akkor nyugodtan léphettek szintet, és akár a kötözést is bevethetitek, miközben a szexgép teszi a dolgát.

Ha nehezen tudod elképzelni, hogy mi és hogyan történik, akkor vess egy pillantást a SZEXSHOP.hu termékkínálatára, és hagyd, hogy legyen időd megszokni a látványt, eljátszani a gondolattal, mielőtt te magad kerülnél egy ilyen masina “kezei” közé!

Népszerűek

To Top