+ Zene

Travis Scott rapper kora reggel bunyózott Párizsban

Travis Scott

Közvetlen kapcsolatban állunk a párizsi hatóságokkal a helyzet gyors megoldása érdekében – közölte Travis Scott egyik amerikai képviselője.

Travis Scott amerikai rappert őrizetbe vette a francia rendőrség pénteken kora reggel Párizsban erőszakos cselekmények miatt – erősítette meg a helyi ügyészség a Valeurs Actuelles című lap értesülését.

Kora reggel hívták „a rendőröket a Georges V hotelhez, és letartóztatták Travis Scottot, mert bántalmazott egy biztonsági őrt. Ez utóbbi azért lépett közbe, hogy elválassza a rappert a testőrétől” – közölte a vádhatóság.

A nyomozást a bűnügyi rendőrség végzi, amely Travis Scottot előzetes letartóztatásba helyezte. Egy, az ügyhöz közel álló forrás szerint a rapper péntek este még mindig őrizetben volt – tudta meg az AFP hírügynökség.

Közvetlen kapcsolatban állunk a párizsi hatóságokkal a helyzet gyors megoldása érdekében – közölte Travis Scott egyik amerikai képviselője az AFP-nek küldött üzenetében az Egyesült Államokban.

Travis Scott csütörtök este posztolt egy videót az Instagramon, amelyen ő maga látható a Bercy stadionban, ahol az olimpiai játékok kosárlabda-versenyeit rendezik.

Ugyanezen az oldalon, amelynek 57 millió követője van, ezután képeket posztolt magáról egy párizsi szórakozóhelyen rendezett buliból.

A legfrissebb zenei hírek

Népszerűek

To Top