+ Színház

Hujber Ferenc: Ismert és jó színész vagyok, ami ritka kombináció

Hujber Ferenc

Hujber Ferenc hangsúlyozta, hogy már ismert ember volt, amikor Nagy Ervin még nem kapott nagyobb szerepeket.

Hujber Ferenc, színész, Hevesi Tamás podcastműsorának vendégeként adott életútinterjújában arról beszélt, hogy miért tartja magát Magyarország egyik legjobb színészének.

Elmondása szerint a mellékszerepektől a főszerepekig minden karaktert képes eljátszani, legyen az vígjáték vagy dráma. Különösen kiemelte ritmusérzékét és színészi adottságait, valamint azt a képességét, hogy szövegeit teljesen a mozdulataihoz és cselekvéseihez tudja illeszteni.

Hujber szerint az élettapasztalata – például az, hogy pizzafutárként dolgozott és kitaszítottságot is megélt – hozzájárul színészi teljesítményéhez.

Az interjúban kitért kollégájára, Nagy Ervinre is, akivel együtt volt kollégista. Hujber kijelentette, hogy bár szereti Nagy Ervint, soha nem akarna olyan lenni, mint ő, és jobbnak tartja magát nála színészként, vagy legalábbis egyenrangúnak.

Hujber hangsúlyozta, hogy már ismert ember volt, amikor Nagy Ervin még nem kapott nagyobb szerepeket, és hogy Nagy csak mostanában kezdte el megtapasztalni az életet, amikor kilépett a színház világából.

Hujber kritikusan nyilatkozott a művész-színházakról is, mondván, hogy ezek a színházak ma már felismerték, hogy jegyeket csak úgy tudnak eladni, ha ismert emberek szerepelnek az előadásokban. Szerinte ő egyszerre ismert és jó színész, ami ritka kombináció.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top