+ Film

A legjobb dolgokon bőgni kell – igazi abszurd

A legjobb dolgokon bőgni kell

A legjobb dolgokon bőgni kell című filmet ma este, azaz július 11-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 23 óra 5 perces kezdettel.

Maja (Rainer-Micsinyei Nóra) élete kezd összeállni. Barátjával (Bányai Kelemen Barna) végre kiköltöznek az egyetem óta másokkal bérelt lakásból.

Az egyik este azonban nem várt fordulatot vesz: kiderül, hogy egy rég nem látott távoli rokon (Lőrinc Katalin) nem az igazak álmát alussza a konyhaasztalra bicsaklott fejjel, hanem meghalt.

Maja kénytelen ott maradni a halottal, mert a családból senki sem ér rá segíteni, még az anyja (Hernádi Judit) is lerázza. A halottszállítókra várva megérkezik Maja gyerekkori barátnője, Sára (Huzella Júlia), akivel már jó pár éve megszakadt a kapcsolata.

Telnek az órák, és az egyszerű eljárás egy végeláthatatlan, bürokratikus folyamatba torkollik, abszurd szituációkkal megspékelve.

A 2021-ben készült 83 perces magyar vígjáték, filmdráma rendezője Cristina Grosan volt, aki a forgatókönyvet a főszereplő Rainer-Micsinyei Nóra társaságában írta. Zene: iamyank.

A legjobb dolgokon bőgni kell című filmet ma este, azaz július 11-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 23 óra 5 perces kezdettel. A filmet ugyanezen a csatornán ismétlik augusztus 16-án 0 óra 50 perckor.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top