+ Film

Rifkin fesztiválja – film Woody Allen másik énjéről

Rifkin fesztiválja

A Rifkin fesztiválja című filmet ma este, azaz augusztus 10-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 21 óra 45 perces kezdettel.

Woody Allen alteregója, az enervált, hipochonder, örök elégedetlen író, Mort Rifkin a San Sebastián-i filmfesztiválra érkezik feleségével, a sajtósként dolgozó dekoratív Sue-val.

Rifkin fesztiválja

Azt sejti, hogy felesége belezúgott az agyonsztárolt, francia rendezőbe, Phillipe-be. A magánéleti és szakmai válságok közepette vergődő Rifkin úgy érzi, valami gond van a szívével, ezért egyik ismerőse javaslatára felkeres egy specialistát, a klasszikus filmek iránt rajongó Dr. Jo Rojast.

Rifkin fesztiválja

A nő frissessége, szépsége és műveltsége teljesen rabul ejti.

A 2020-ban készült 88 perces amerikai-spanyol-olasz vígjáték rendezője Woody Allen, aki magára vállalta film forgatókönyvének megírását, ahogyan az nála lenni szokott. A film két főszereplője: Wallace Shawn és Gina Gershon.

A Rifkin fesztiválja című filmet ma este, azaz augusztus 10-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 21 óra 45 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top