+ Film

Kate Winslet: 50-hez közeledve bátornak kellett lennem, hogy levetkőzzek a kamerák előtt

Kate Winslet

Kate Winslet hogy nincs problémája azzal, ha nem néz ki tökéletesen a filmekben. Büszke a testére és életére, és nem rejtegeti azt.

Kate Winslet az évek során már többször bizonyította tehetségét a filmvásznon, a televízióban és a színpadon is, például a Titanic vagy a Mildred Pierce és az Easttowni rejtélyek című alkotásokban.

Ennek ellenére gyakran szembesült kritikákkal a testével kapcsolatban, például amikor a Titanic forgatása során azt állították, hogy túl molett ahhoz, hogy Leonardo DiCaprio karaktere is felférjen mellé arra a bizonyos ajtóra a jeges vízben.

Legutóbb pedig egy stábtag bírálta őt a közelgő életrajzi drámája, a Lee forgatásán, ahol az „úszógumijaira” tett megjegyzést. Winslet azonban szándékosan nem diétázott a szerephez, mivel a karakter „puhább” testalkatot kívánt meg.

Kate Winslet

A Lee című film Lee Millerről, egy egykori modellről szól, aki a második világháború alatt a Vogue magazin fotóriportere lett. Mivel a huszadik század első felében egészen más volt az ideális női testkép, mint manapság, Winslet úgy döntött, hogy külsőleg is autentikus marad a szerephez.

Egy jelenetben, ahol bikiniben ül egy padon, az egyik stábtag megjegyezte, hogy talán egyenesebben kellene ülnie. Kate Winslet erre határozottan reagált, mondván, hogy a „úszógumijai” szándékosan látszanak, és büszke arra, hogy természetes testét mutathatja meg a vásznon.

Kate Winslet

A színésznő elmondta, hogy nincs problémája azzal, ha nem néz ki tökéletesen a filmekben. Büszke a testére és életére, és nem rejtegeti azt. Hozzátette, hogy az évek múlásával egyre jobban érzi magát a testében, és mások véleménye már nem érinti meg.

A Lee szeptemberben kerül a mozikba az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. Winslet már korábban is beszélt arról, hogy mennyire bátornak kellett lennie, hogy 50-hez közeledve levetkőzzön a kamerák előtt a szerep kedvéért.

(Az hu.ign.com cikkét szemléztük)

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top