+ Film

Luc Besson a Lucy után megint kőkemény forgatókönyvet írt

Luc Besson

Luc Besson társforgatókönyvíró és George Huang rendező közös akciófilmje a Hétvégi hajsza, melyben Tajpej utcáit forgatja fel.

Luke Evans a Hétvégi hajsza című filmben (Fotó: Europacorp/Hsing-Hsuan Kao)

Luc Besson társforgatókönyvíró és George Huang rendező közös akciófilmje a Hétvégi hajsza, melyben Tajpej utcáit forgatja fel Luke Evans, Gwei Lun-mei és Sung Kang. A film várhatóan novembertől látható a hazai mozikban.

John Lawlor (Luke Evans), a kábítószer-ellenes hatóság egyik ügynöke a munkájának él. Nincs olyan rosszfiú, akit ne kapna el, és nincs olyan dolog, amit ne áldozna fel azért, hogy megoldjon egy ügyet. Joey Kwang (Gwei Lun-mei) Tajpej legjobb „szállítója”, gyorsan vezet, jól jár az esze, lehetetlen őt elkapni.

Luc Besson

Weekend Escape Party

Kettejüknek nem lett volna szabad egymásba szeretnie, de a sors összehozta őket… még mielőtt a bűn és a korrupció szétszakította volna a szerelmüket. Most, 15 évvel később szintén a sors kezében vannak: egy hétvége alkalmával összefutnak Tajpejben, és rájönnek, hogy a szerelembe esésnél csak egy dolog nehezebb… újra egymásba szeretni.

George Huang író-rendező mellett a film társírója Luc Besson (Léon, a profi, Az ötödik elem, A nagy kékség). Besson a 2013-ban bemutatott Lucy forgatásán szeretett bele Tajvanba, ezért feleségével és producertársával, Virginie Besson-Sillával elhatározta, hogy írnak egy Tajpejben játszódó filmet, ez lett a Hétvégi hajsza.

Luc Besson

Sung Kang a Hétvégi hajsza című filmben (Fotó: Europacorp/Hsing-Hsuan Kao)

A főszerepekben Luke Evanst (Halálos iramban-filmek, A három testőr, A lány a vonaton, A szépség és a szörnyeteg), Gwei Lun-meit (A Sárkánykapu repülő kardjai) és Sung Kangot (Obi-Wan Kenobi sorozat, Halálos iramban-filmek, Fejlövés) láthatjuk. A filmhez hamarosan érkezik a magyar szinkronos előzetes.

A Hétvégi hajsza várhatóan 2024 novemberében kerül a hazai mozikba, az ADS Service forgalmazásában.

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top