+ Film

Rudolf Péter, Eszenyi Enikő, Törőcsik Mari, Garas Dezső – A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire című filmet ma este, azaz augusztus 4-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján.

Tamás szerelemből nősült. Amikor első gyermekük megszületik, örömmel szeretné közölni a hírt nagyanyjával, de a telefon félrekapcsol.

Pannival, a csinos fotóslánnyal hozza össze a végzet. Hamarosan tisztázódik a félreértés, s végül Panni egy üveg pezsgővel állít be a telefonfülkébe. A koccintás hosszú csókban végződik.

Írta, aki látta: „Kiváló film a rendszerváltás utáni Magyarországról. Gárdos lényegében azt a problémát mutatja be, ami ott gyökeredzik a Kádár korszakban.”

Az 1992-ben készült 90 perces magyar filmdráma rendezője Gárdos Péter volt, aki egyben a forgatókönyvet is írta. Az operatőr Máthé Tibor volt, a zeneszerző Novák János.

A Skorpió megeszi az Ikreket reggelire című filmet ma este, azaz augusztus 4-én láthatod a Magyar Mozi TV csatornáján 21 órai kezdettel, illetve ugyanezen a napon és csatornán hajnalban 1 óra 10 perckor.

A filmet megnézheted jelenleg a youtube oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top