+ Film

Juliette Binoche főszereplésével: Hogyan legyél jó feleség?

Hogyan legyél jó feleség?

A Hogyan legyél jó feleség? című filmet ma este, azaz augusztus 3-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 órai kezdéssel.

A Hogyan legyél jó feleség? című film rövid ismertetője:

Hogy mi teszi a jó feleséget? Nem könnyű kérdés, de van, aki válasszal tud szolgálni. A mindig kimért és alapos Paulette Van Der Beck arra tanítja fiatal növendékeit a lányneveldében, hogy a legfontosabbak a háztartás körüli teendők, és a házastársi kötelességek betartása. Azonban mély meggyőződései alaposan meginognak, amikor férje váratlanul elhuny.

A nő összetörve gyászolja hitvesét, amikor betoppan az életébe első szerelme, ez a találkozás pedig mindkettőjük életében sorsfordítónak bizonyulhat. Vajon mi történik, ha egy jó feleségből egyszeriben szabad nő lesz?

Hogyan legyél jó feleség?

A hazánkban is nagy sikerrel vetített Én és a mostohám után Martin Provost ezúttal Juliette Binoche főszereplésével egy parádés humorú drámai vígjátékban keresi a választ a szív nagy kérdéseire, a rá jellemző összetéveszthetetlen humorral.

A 2020-ban készült 109 perces francia filmdráma rendezője, aki egyben a film társ-forgatókönyvírója is. A főszereplő Juliette Binoche, mellette Yolande Moreau és Noémie Lvovsky alakítják a főbb szerepeket.

Hogyan legyél jó feleség?

A Hogyan legyél jó feleség? című filmet ma este, azaz augusztus 3-án láthatod a Mozi Klub csatornáján 23 órai kezdéssel. A filmet megismétlik ugyanezen a csatornán augusztus 5-én 23 óra 20 perces kezdettel.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top