+ Színház

Hegyi Barbara elárulta, hogyan kezdődött Zoránnal való kapcsolata

Hegyi Barbara

Hegyi Barbara nemrég egy megható posztban emlékezett meg a kapcsolatuk kezdetéről, amelyben megosztotta követőivel.

Hegyi Barbara és Sztevanovity Zorán kapcsolata valóban egy különleges történet, amely 2002-ben kezdődött.

Az akkor még csak 36 éves, Jászai Mari-díjas színésznő éppen egy váláson volt túl, míg a nála 24 évvel idősebb, Kossuth-díjas zenész már hat éve egyedül élt, miután 1996-ban elhunyt a második felesége.

A két sztár kapcsolatának kezdete nem volt nyilvános, és kettőjük szerelme fokozatosan erősödött. Két év együttélés után, teljes titokban házasodtak össze, és azóta is boldog házasságban élnek.

Hegyi Barbara nemrég egy megható posztban emlékezett meg a kapcsolatuk kezdetéről, amelyben megosztotta követőivel: „22 éve a Sziget Fesztiválon bőrig áztunk egy Boban Marković koncerten. Együtt. Azóta is a mindennapokat…Együtt♥️”

A közös életük számos közös élménnyel és kihívással teli, de a kapcsolatuk erős maradt. Sztevanovity Zorán, aki már korábban is nagy népszerűségnek örvendett, Hegyi Barbarával való kapcsolata révén új inspirációt kapott. Hegyi Barbara pedig folytatta sikeres színészi karrierjét, amelyet férje támogatása és szeretete is segített.

Hegyi Barbara és Sztevanovity Zorán kapcsolata példaként szolgálhat arra, hogy a szerelem és a kölcsönös tisztelet minden nehézségen átsegíthet. Kapcsolatuk nemcsak a magánéletükben, hanem a szakmai életükben is pozitív hatással volt, hiszen mindketten továbbra is aktívan tevékenykednek a művészeti életben, és folyamatosan új projekteken dolgoznak.

Közös életük és boldogságuk iránti elkötelezettségük inspiráló lehet mindazok számára, akik hisznek abban, hogy a szerelem és az együtt töltött idő erősíti a kapcsolatot és a személyes boldogságot.

A legfrissebb színházi hírek

Népszerűek

To Top