+ Film

Geraldine Chaplin, Louis de Funès, Olivier De Funčs – Fennakadva a fán

Fennakadva a fán

A Fennakadva a fán című filmet ma este, azaz augusztus 1-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 50 perces kezdettel.

Pierre Roustang forgatókönyve alapján a Fennakadva a fán című filmet írta: Jean Halain és Serge Korber. Monsieur Roubier diplomáciai és üzleti érzékével elhalássza versenytársai elől a nagy piacot, az európai úthálózat megépítését.

Üzletemberi jelszava: „minden hosszú beszédnél többet ér a gyors cselekvés”, szokásos diszkréciójával, a legnagyobb titokban megszerzi Enrico Mazzini olasz vállalkozó végleges beleegyezését.

Terve majdnem sikerülhetne is, ha út közben, San Remo felé egy éles kanyarban nem történne vele az a kis apróság, miszerint letért az egyenes útról, s a tenger fölött, ég és föld között fennakadt egy fán.

Fennakadva a fán

No persze nem egyedül, utitársai talán éppen a francia kempingek körözött vámpírja, valamint Müller ezredes felesége. A Karfiol-hadművelet kezdetét veszi…

Az 1970-ben készült 87 perces francia vígjátékot Serge Korber rendezte, és társ-forgatókönyvíróként is dolgozott a filmen. Írta, aki látta a Fennakadva a fán című filmet: „Remek film, amiben Louis de Funés mellett az abszurd is jelentős szerepet játszik.”

A Fennakadva a fán című filmet ma este, azaz augusztus 1-én láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 50 perces kezdettel. A filmet jelenleg a videa.hu oldalán is láthatod.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top