+ Életmód

Neked van titkos helyed?

titkos

A svédeknek létezik egy külön szavuk arra a helyre, ahol el tudsz bújni a világ elől, ahol ki tudod kapcsolni a külvilág zaját, és amely rejtve van az avatatlan szemek elől. Minden bizonnyal te magad is fel tudsz idézni filmeket, amelyeknek egy-egy jelenetében a főhős magányosan vándorol egy erdő mélyén, míg meg nem áll egy rejtekhelynél.

Ez lehet egy patak vagy folyó partjának egy eldugottabb szakasza, egy hívogató barlang vagy akár egy hatalmas fa odva, a lényeg, hogy akár a főhős számára, akár a számodra megnyugvást hozzon, amint ott lehuppansz.

Ha pedig a helyet még tovább fűszerezed egy kis kenderrel, akkor lesz csak igazán egyedülálló élményben részed. Persze nem minden esetben lehet rágyújtani egy jointra, ilyenkor jönnek jól a Growisland vaporizátorai. De ne szaladjunk ennyire előre, nézzük csak meg, hogy mire érdemes odafigyelni, ha egy kis kikapcsolódásra vágysz.

A békés együttélés keretei…

Ebbe bizonyos értelemben sok minden belefér, bizonyos értelemben viszont sok minden nem. Az, hogy törvényileg mi fér bele, az persze megint egy másik kérdés, de tételezzük fel, hogy semmi törvénybe ütközőt nem követünk el azzal, hogy rágyújtunk egy különleges szál cigarettára.

A kender jellegzetes szaga/illata hamar elárul téged is, ha csak nem olyan helyen teszed mindezt, ahol semmilyen avatatlan szem vagy orr nem érzékel téged. Ahogy írásunk elején említettük, ilyen lehet a svédek által emlegetett smultronstalle, amelyet a legtöbbször a természet lágy ölén lelhetsz meg.

Ez lesz a legideálisabb hely arra, hogy egy füves cigit elszívva lekapcsold magad a világ ütőeréről, és chillelve, lebegve, kreatív ötleteléseket megélve átadd magad valami magasabb szintű erőnek.

Nem mindig lehet elvonulni…

Persze teljesen tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet mindig elvonulni, hiába is vágysz rá. Ahogy jointot sem lehet mindig szívni, hiába is szeretnéd olyan nagyon.

Ilyenkor tehet kiváló szolgálatot a fent említett webáruházban kapható vaporizátorok valamelyike. Ezek ugyanis épp úgy működnek, mint a mostanában oly nagy népszerűségnek örvendő e-cigaretták. Azzal a különbséggel, hogy valami sokkal egészségesebbet szívhatsz, ami a párolgásnak köszönhetően még az égéstermékek káros hatásaitól is megóv téged.

A felszálló párafelhő ugyan elég nagy, de amilyen gyorsan keletkezett, olyan gyorsan köddé is válik, így aztán még egy zsúfolt utcán sem fogsz vele zavart kelteni.

Térképezd fel a lehetőségeidet!

Attól persze semmiképp se mondj le a titkos helyről, csupán előtte alaposan mérd fel, hogy milyen lehetőségeid vannak. Érdemes egy-egy helyet több időpontban is felkeresni, lehet, hogy ami délelőtt forgalmas, délután már ideális helyszíne lehet egy kis chillelésnek. Ha pedig megtaláltad a helyet, akkor már csak az ideális kendert kell hozzá meglelned, méghozzá a Growisland webshop információi alapján, és máris kezdetét veheti egy különleges élmény.

Népszerűek

To Top