+ Film

Sophia Loren, Franca Valeri, Vittori de Sica: Vénusz jegyében

Vénusz jegyében

A Vénusz jegyébencímű filmet ma este, azaz július 26-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel.

A nápolyi származású, szépséges Agnese és kissé csúnyácska unokatestvére, a milánói Cesira együtt élnek Rómában Agnese apjával és a vénlány nagynénivel.

Cesira gépírónőként dolgozik egy nappali hotelben, és a nagy Őről álmodozik. Féltékenyen figyeli unokatestvérét, aki éppen munkát keres, és aki akarata ellenére csak úgy vonzza a férfiakat.

Vénusz jegyében

Egy jósnő azonban közli vele, hogy a Vénusz jegyében áll, és ez az időszak nagyon is kedvez a romantikus találkozásoknak.

Az 1955-ben készült 101 perces olasz filmdráma rendezője Dino Risi, aki a forgatókönyvet ötödmagával írta. A film zenéjét Renzo Rossellini szerezte. Írta, aki látta: „Nem erre számítottam, de nagyon jó film.”

A Vénusz jegyébencímű filmet ma este, azaz július 26-án láthatod a Duna Televízió csatornáján 20 óra 45 perces kezdettel. A filmet jelenleg megnézheted a videa.hu oldalán is.

Ha szeretnél a legfrissebb ma esti filmajánlónkról értesülni, akkor mentsd el ezt a linket, ezen mindent megtalálsz: https://librarius.hu/tag/film-ma-estere/. A legtöbb ajánlott filmünk megnézhető az interneten is, tehát ezen a linken valójában egy egész nagy filmtárat találsz.

Népszerűek

To Top