+ Zene

Lenny Kravitz egy óriási gitárt helyezett el az Ohridi-tóban

Lenny Kravitz

Avalon International Booking közösségi oldalán megjelent közlemény szerint Lenny Kravitz ezzel a látványos elemmel szerette volna meglepni az ohridiakat.

Blue Electric Light című turnéja keretében Lenny Kravitz négyszeres Grammy-díjas zenész, énekes óriási gitárt helyeztetett el az Ohridi-tóban, ezzel hívva fel a figyelmet augusztus 4-i koncertjére.

Az észak-macedón koncertet is szervező Avalon International Booking közösségi oldalán megjelent közlemény szerint Lenny Kravitz ezzel a látványos elemmel szerette volna meglepni az ohridiakat.

Lenny Kravitz

A közöségi oldalon írják:

Ma reggel, két héttel az SRC Biljanini Izvori ohridi koncertje előtt Leny Kravitz úgy döntött, meglepi Ohrid polgárait…

A világ összes metropolisza után, mint New York, London, Párizs, Los Angeles.. Leni Kravitz úgy döntött, hogy felállítja gitárját az egyik természeti szépségünk – az Ohridi-tó közepébe! \

A Blue Electric Light európai turnéja és az azonos című album promóciója keretében Leni Kravitz augusztus 4-én az SRC Biljanini Springsben hozza el látványos műsorát Ohridba!

A 60 éves zenész-énekes a turnéval tizenkettedik stúdióalbumát, a Blue Electric Light-ot népszerűsíti.

A szervezők közlése szerint viszont az ohridi koncerten nemcsak az új album dalai csendülnek fel, hanem a jól ismert és népszerű slágerek is, amelyek meghatározták Lennyi Kravitz több mint három évtizedes pályafutását.

Népszerűek

To Top