+ Film

Manny Jacinto: Tom Cruise saját magának ír történeteket

Tom Cruise

Manny Jacinto beszélt a „Top Gun: Maverick” filmben lévő dialógusának kivágásáról, és arról, hogy „Tom Cruise saját magának ír történeteket.

A „The Good Place” színésze, Manny Jacinto beszélt a „Top Gun: Maverick” filmben lévő dialógusának kivágásáról, és elmondta, hogy „Tom Cruise saját magának ír történeteket.” – írja a The Guardian.

Jacinto, akit legutóbb a „Star Wars” spin-off sorozatában, a „The Acolyte”-ban láthattunk, a nagy költségvetésű folytatásban kapott szerepet Miles Teller, Glen Powell és Lewis Pullman mellett, mint egyik kiképző pilóta.

A filippínó-kanadai színész „szuperhős” kiképzésen esett át, de amikor megnézte a filmet, rájött, hogy minden dialógusát kivágták, és csak néhány háttérjelenetben szerepel.

„Megtisztelő, hogy volt egy kis felháborodás, de számomra nem volt meglepő,” mondta Jacinto egy GQ interjúban.

„Érezhető volt a forgatáson, hogy merre tart a film, láttam, hogy a kamera inkább ezekre [a másik] srácokra fókuszál, és nem szánnak annyi időt a mi jeleneteinkre. Szerencsére még mindig nagyszerű élmény volt – láthatod ezt a hatalmas gépezetet működés közben, láthatod, hogyan dolgozik Tom Cruise, és részese lehetsz ennek a hatalmas franchise-nak.”

Bevallotta, hogy a csalódás arra ösztönözte, hogy a jövőben inkább a kulisszák mögött vegyen részt.

„Ez egyfajta üzemanyagot ad, mert a nap végén Tom Cruise saját magának ír történeteket,” mondta. „Rajtunk múlik – ázsiai amerikaiakon, színesbőrű embereken –, hogy ezt megtegyük magunkért. Nem várhatunk másokra, hogy megtegyék. Ha nagyobb történeteket akarunk, nekünk kell megírnunk őket.”

Egy tavalyi tanulmány kimutatta, hogy bár az ázsiai karakterek száma a top 100 filmben és sorozatban a streaming platformokon 13%-kal nőtt 2007 és 2022 között, ezeknek a szerepeknek csak 6%-a volt vezető.

A „Top Gun: Maverick” világszerte 1,5 milliárd dollárt hozott, és elősegítette Powell karrierjét, aki ezen a héten a „Twisters” című katasztrófa folytatás főszereplőjeként látható, majd Edgar Wright „The Running Man” remake-jének főszerepében tűnik fel. A filmet hat Oscar-díjra is jelölték.

Jacinto, akinek korábbi szerepei közé tartozik a „Nine Perfect Strangers” és a „Bad Times at El Royale,” legközelebb Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis mellett lesz látható a „Freaky Friday 2”-ben és a „Balestra” című vívó thrillelben.

A legfrissebb filmes hírek

Népszerűek

To Top